Inställningar

Ordförslag:

I AppWriters verktygslinje kan du välja att aktivera ordförslag eller avaktivera dem. Markera rutan om du vill att ordförslagen ska aktiveras.

Uppläsning:

I AppWriter kan du ställa in uppläsningshastigheten, uppläsningsrösten och juste andra uppläsningsfunktioner. Detta gör du genom att trycka på örat.

Ordförslag:

Du kan aktivera ordförslag, aktivera dina egna ordlistor och välja om AppWriter ska ta hänsyn till sammanhang. Vill man få orden upplästa samtidigt som man skriver kan man aktivera ”Läs upp ord”.

Ordlistor:

Du kan skapa dina egna ordlistor direkt i din AppWriters kontosida på https://account.wizkids.dk

För att skapa en ordlista tryck på “Skapa ny”.

Namnge din ordlista, välj vilket språk den tillhör. Du kan till och med lägga till en kort beskrivning.

Du kan infoga en hel text som innehåller ord som du vill addera till din ordlista i “Fyll ordlistan” tryck sedan på “nästa”.

När det är dags att ”Spara”, kommer du att informeras om hur många ord du kommer att infoga i din ordlista. Du kommer att se en lista av ord som du kan välja att infoga. Några ord kan redan finnas i AppWriters standard ordlista, dessa kommer att ha ** efter sig.

Stavhjälpsregler:

Inne i inställningarna för stavningshjälp kan du ställa in vilket stöd du vill få av AppWriter.

Du kan slå på och stänga av fördefinierade och skapa egna regler med anpassade feltyper.