Skrivning

När du skapat ett nytt tomt dokument kan du börja skriva i det. Så fort du skrivit ett tecken så kommer ordförslag att visas i rutan ovanför AppWriter tangentbordet.

Tryck på uppspelning-knappen som finns vid varje ordförslag för att höra hur ordet uttalas. Tryck på det ordförslag du tycker passar i din fras för att implementera det i din text. Boxen med olika ordförslag kan innehålla fler ord än vad du ser på skärmen, du kan skrolla fram och tillbaka med ditt finger.

Specialtecken

De inbyggda specialtecknen hjälper dig att stava ord du har svårt med. ”*” representerar ett eller flera tecken och ”?” representerar ett tecken. Om du till exempel vet att ordet “intressant” börjar med “in” och slutar med “nt” kan du skriva “i * nt” och sedan kommer ordförslags-funktionen automatiskt att hitta alla ord som börjar med “in” och slutar med “nt”. Se exemplet nedan:

Om du till exempel inte vet om ordet “cykel” börjar med c eller s kan du ersätta första bokstaven med ”?” i följd av resten av ordet och sedan kommer ordförslagsfunktionen automatiskt att hitta alla ord som börjar med en okänd bokstav följt av “ykel”. Se exemplet nedan: