Texthelp investerar i Wizkids

Vi är glada att meddela att Wizkids har blivit en del av Texthelp Group.

Texthelp Group är ett globalt teknikföretag. Deras ambition under de senaste 20 åren har varit att skapa teknologier som kan hjälpa människor att läsa, skriva och forska med självförtroende, såväl i skolan som på jobbet. Över 30 miljoner människor använder regelbundet TextHelps produkter.

Texthelp och Wizkids vision och syfte är starkt sammanlänkade. Vi delar en tro på att alla har rätt att förstå och bli förstådd. Som en del av Texthelp-familjen kommer Wizkids att kunna göra sina verktyg tillgängliga för fler studenter i norra Europa och Storbritannien, och påverka ännu fler människors liv positivt.

I framtiden kommer vi att kunna använda våra gemensamma resurser och vår kunskap för att utöka utbudet av utbildningsverktyg. Detta kommer att säkerställa bästa möjliga resultat för eleverna.

För kunder och elever kommer ingen märkbar förändring att ske. Hur eleverna stöds av verktygen Texthelp och Wizkids kommer förbli detsamma, liksom lärarnas upplevelse.

Verksamhet som vanligt

Detta är det första steget i en spännande resa för oss alla. Men för närvarande är allt precis som vanligt. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.


Läs hela pressmeddelandet här.