Få ut det mesta från
Google Workspace for Education

Premier Partner flyttar din skola i molnet

Få ut det mesta från G Suite for Education

Premier Partner flyttar din skola i molnet

Mer Google Workspace, mindre administration

EduLife skapades för att enkelt flytta din skola till molnet genom att synkronisera din MIS/AD-data med din Google Workspace for Education-domän.

Bli av med tekniska problem!

Som en av de största Google Premier-partnerna i Norden är vi i ständig dialog med Google om kommande uppdateringar, utvecklingsplaner, API-åtkomst och mer, som vi anpassar till de svenska skolkraven. 

Vad våra användare säger

IT-operationer som är tydliga

EduLife använder ditt administrationssystem för att skapa en komplett infrastruktur genom att skapa och underhålla t.ex. grupper, distributionslistor, klassrum, automatiska användare etc.

Flexibel, säker och GDPR-kompatibel

Med EduLife kan Google Workspace anpassas till dina skolkrav och se till att personuppgiftsförordningen (GDPR) uppfylls fullt ut. Vi är ISAE 3000-certifierade.

Förklara den digitala inlärningspotentialen

EduLife tillhandahåller det tidskrävande operativa arbetet så att mer tid kan läggas på att utveckla de digitala lärandemöjligheterna i undervisningen.

När Google Workspace omfamnas av alla

Våra certifierade Google-experter erbjuder utbildning för IT-administratörer och utbildare i till exempel administratörskonsol, Google Workspace for Education och Google Educator (nivå 1 och 2). Vi erbjuder också kundsupport i Google Workspace om några utmaningar skulle uppstå.