Installation

När du registrerar dig till AppWriter Android mottar du ett mejl om din användarprofil.

Hitta AppWriter i Google play butiken och följ sedan installations instruktionerna. När AppWriter väl är nedladdad hittar du appen på skrivbordet där du har tillgång till programmet.

Första gången du startar AppWriter måste du installera ett språk. Du kan installera upp till tre språk. Det är på dessa språk som du kan få hjälp att läsa och skriva. För att installera språk, markera den rutan vid språket och klicka sedan på “Nästa”.