AppWriter PDF läsare

AppWriter har en inbyggt PDF-läsare. Man når PDF-läsaren genom att trycka på ikonen med tre streck och trycker sedan på ”PDF läsare”.

Nu har ett nytt fönster öppnats med vår PDF-läsare där du kan trycka på mapp-konen som visar en komplett lista på alla PDF filer du har möjlighet till att öppna.

Om dokumentet redan inte är OCR behandlat kan man trycka på OCR-ikonen och starta en OCR-skanning. Här har du möjligheten att välja vilket språk PDF filen är skriven på och begränsa vilka sidor som ska skannas.

Du kan enkelt navigera genom sidorna genom att bläddra igenom dokumentet eller använda menyn där du kan välja den specifika sidan eller trycka framåt- och bakpilarna.

Du kan ändra storlek på PDF och zooma in / ut efter önskemål genom att använda förstoringsglaset överst eller ställa in den specifika zoomnivån.

Infoga text i ett PDF-dokument kan göras genom att trycka på ikonen “Infoga text”, sedan välja var du vill infoga texten och börja skriva. Texten kan redigeras och kan ändras efteråt.

Genom att trycka på “Spara” sparas texten i dokumentet.

Formulärfält i PDF

AppWriter kan också hantera formulärfält, så om en textruta eller kryssruta redan finns i PDF-filen som ett formulärfält kan du fylla i dem i med AppWriters PDF-läsare.