Verktygslinje

Överst i AppWriter tangentbord hittar du AppWriters verktygsfältet. Förklaring av de olika ikonerna beskrivs nedan:

Ordbok

Markerar du ett ord du inte förstår och trycker på ordbok-ikonen så kan du slå upp det markerade ordets betydelse.

Byta språk

Du kan byta mellan dem installerade språken genom att trycka på flaggen i verktygslinjen. Här har du också möjligheten att ladda ner nya språk.

När du byter språk så kommer uppläsningen och ordförslagen vara på det valda språket.

Dela dokument

Det finns flera sätt att dela ditt dokument. Öppna delningsmenyn genom att klicka på dem tre prickarna antingen i det aktuella dokumentet eller från start sidan. Se bild nedan:

När du tryckt på ikonen dyker delningsmenyn upp där du har följande valmöjligheter:

• Android Beam
  • Bluetooth
  • Gmail
  • Google+
  • Hangouts
  • Keep
  • Spara till Urklipp
  • Spara på Drive
Uppläsning

Få texten uppläst genom att trycka på uppspelning-knappen.

Uppspelningsfunktionen fungerar på följande sätt:

• Markera ett eller flera ord och tryck sedan på uppspelningsknappen.
  •  Placera markören där du vill att AppWriter ska börja läsa högt och tryck sedan på uppspelningsknappen.
Inställningar

Alla andra AppWriter-justeringar görs genom din användarprofil som du kommer åt genom att trycka på ditt blåmarkerade användarnamn på startsidans högra övre hörn.