Inloggning

För att kunna använda AppWriter Cloud måste ni logga in i programmet.

Klicka på den nya ikonen, välj sedan det inloggningsalternativ som passar din profil.

Här kan du logga in med ditt användarnamn och lösenord, skapa nytt konto eller logga in med ditt konto kopplat till skolans Google domän.

Din profil ger dig dessutom möjligheten att:

Din profil lagras i molnet och är därför inte beroende av ditt Google-konto.

Det betyder att din profil följer dig. Du kan logga ut från AppWriter Cloud på en enhet och logga in AppWriter Cloud på en annan och du kommer fortfarande att ha tillgång till dina inställningar eftersom din profil automatiskt synkroniseras.

Om du har tillgång till AppWriter för iPad, Windows, Mac, eller Android kan du använda samma profil. Din profil är synkroniserad tvärs över och mellan de olika plattformarna.

När AppWriter Cloud är installerat så kommer du i ditt Google-dokument ha fått till dessa ikoner som syns här:

De fem ikonerna i verktyglinjen är: