Installation

Hitta AppWriter i App Store och ladda ner appen. När AppWriter är installerat, kan du enkelt öppna den genom att trycka på AW- ikonen på ditt skrivbord.

Nu kan du logga in, klicka på den nya ikonen, välj sedan det inloggningsalternativ som passar din profil:

• Om du har fått andra inloggningsdetaljer från er skola använd dessa.
  • Om din skola har en Google domän, välj detta inloggningsalternativ.

Nu är AppWriter redo för användning!

Om du inte har en licens för AppWriter iPad kan det köpas genom att trycka på ”Har du ingen licens? Köp en här”.