Ordlistor och stavehjälp

Ordlistor

Du kan komma åt dina ordlistor från AppWriter menyn eller via konto sidan på https://account.wizkids.dk.

Vill du skapa egen ordlista trycker du på ”Skapa en ny”.

Döp din ordlista, välj språket och skriv även en liten beskrivning så att du känner igen ordlistan.

I ”fyll ordlistan” kan du smidigt klistra in en helt text utan att tänka på att ord förekommer flera gånger.

När du nått tredje steget, sparandet så kommer AppWriter att räkna ut hur många ord du lagt till i din ordlista. Du kommer även kunna se en lista med alla ord du lagt till. Om du lagt till ord som redan finns i AppWriters standard ordbok kommer dessa orden att framkomma i listan med ** efter ordet.

Stavhjälp:

Inne på inställningarna för stavhjälpsregler kan du justera vilken sorts stavehjälp AppWriter ska bidra med.

Du kan slå på och stänga av fördefinierade och skapa egna regler med anpassade feltyper.