Verktygslinjen

Dessa olika funktioner finner du i verktygslinjen:

•  Uppspelningsknapp: Läser upp markerad text eller börjar uppläsningen från där markören är.
  •  Örat: Här kan du justera dina uppläsningsinställningar
  •  Bok: Här kan du aktivera ordförslag, ordlistor och bestämma ifall AppWriter ska ta hänsyn till sammanhang.
  •  Ordbok: På utvalda språk är vår ordlista också tillgänglig. Markera ett ord och tryck på ikonen för att slå upp det.
  •  Flaggan: Tryck på flaggan för att ändra språk och / eller ladda ner språk för offlineanvändning.

Tre-streck:

•  Utklippsläsaren: Tar en skrämbild och OCR skannar det bestämda området för att kunna läsa upp med AppWriter.
  •  Gör ljudfil av text: Markera ett stycke ur en test och gör en ljudfil.
  •  Öppna PDF: Öppnar ett Finder-fönster och sedan kan du välja önskad PDF som du vill öppna och arbeta med i AppWriter. Läs mer i menyposten ”PDF-läsning”.
  •  OCR: AppWriter Mac kan OCR behandla PDF filer. När du OCR behandlat en PDF-fil kan du lägga till egna noteringar direkt i filen och gör det även möjligt för dig att använda alla AppWriter-funktioner i filen.
  •  Ordlistor och stavhjälp: Länkar för att öppna vår kontosida där du kan ställa in dina inställningar. Se menyposten “Ordlistor & Stavehjälp” för mer information.
  •  Synkronisera profilinställningar: Funktionen möjliggör en synkronisering mellan din profil och AppWriter. Den här funktionen kan vara till användning om du har gjort ändringar i profilen.
  •  Ditt konto och statistik: Tar dig till kontosidan där du kan justera alla dina profilinställningar och se din användarstatistik.  Länk till konto sidan -> https://account.wizkids.se
  •  Hjälp och vägledningar: Direktlänk till AppWriters bruksanvisningar där du kan läsa mer om våra funktioner..
  •  Logga ut: Loggar ut från AppWriter så du kan logga in med annan profil.
  •  Avluta: Avlutar programmet men låter dig förbli inloggad till nästa gång du startar programmet.